top of page

Talán az ember életében az esküvő az egyik legfontosabb esemény. Ez a nap rólatok szól, valamint a szeretteitekről, barátaitokról szól, akik előtt hűséget és egy életre szóló szövetséget fogadtok egymással. 
A munkám során arra törekszem, hogy a képeimet majd ha évek múlva egy borús estén egy pohár finom bor mellett előveszitek egy kicsit nosztalgiázni, eszetekbe jusson minden csodás perc, pillanat, amely azon az estén történt veletek. 

 

A megfelelő szolgáltatók kiválasztása erre a nemes eseményre tudom mekkora munkával jár, hisz nem egyszerű ismeretlenül a legjobbnak ígérkező döntést meghozni. Más kollégákról ugyan nem nyilatkozhatom, de a saját magam nevében szólva, a nap folyamán egy árnyékként követlek Titeket, aki igyekszik az apró részletekre odafigyelni, hogy Nektek ezekkel a lehető legkevesebb dolgotok merüljön fel. Legyen szó egy ruhadarab igazításáról, egy zsebben maradó telefon tárolásáról vagy egy pár fő egyik helyről-másik helyre való szállításáról...

Amennyiben rám esik a választásotok, úgy az esemény előtt szeretek személyesen  leülni egy csésze kávét elfogyasztani veletek, hogy egy kicsit megismerkedjünk egymással, a részleteket átbeszéljük, hogy a lehető legfelkészültebben érkezhessek a Nagy Napra. Lehetőségekhez és időhöz mérten mindenképp javaslom, hogy egy jegyesfotózásra az esküvő előtt elmenjünk, hogy egy kicsit ismerkedjetek a kamera jelenlétével.

107840393_1139873159709368_8969152933387066526_n

Ha  a látottak és a leírtak szimpatikusak voltak számodra és szívesen dolgoznál velem közösen, úgy kérlek árajánlatért vedd fel velem a kapcsolatot.

bottom of page