top of page
IMG_7648.jpeg

Rólam

Üdvözöllek!

Kérlek engedd meg, hogy bemutatkozzam,  Pappné Tóth Linda vagyok. Immár több éve foglalkozom a szakmával, ami először hobbiként indult, de hamar hivatássá vált számomra.
Szerencsés embernek mondhatom magam, hogy azzal foglalkozhatom, amit szeretek csinálni.  A munkám során igyekszem az igazi, őszinte pillanatokat lencsevégre kapni, mert hiszem hogy ezek a fotók többet mondanak minden szónál. 

A műteremről

A műteremről azt érdemes tudni, hogy közel 60 nm épületben várlak Titeket. Ez ez épület arra a célra lett kialakítva, hogy a lehető legkomfortosabb, legprofesszionálisabb élményt tudjam Nektek nyújtani. Alaphelyzetben a épület 3 részre osztható. 

I R O D A 

Önmagában nézve ez a helyiség az, ahová elsőnek belépve találjuk magunkat. Itt szoktam fogadni a vendégeket, majd innen megyünk tovább az épület hátsó részébe, ahol a műterem található. Amennyiben egy árajánlat kérése vagy egyeztetés céljából érkezel hozzám, azt itt fogjuk megtenni. 

RAKTÁR

Ebben a helyiségben került kialakításra egy mosdó, valamint egy sminkes sarok, ahol a fotózás előtt a kolléganő elkészíti az elképzelésedet, hogy a lehető legjobban érezd magad a fotózás ideje alatt. Az itt található eszközök, a fotózások ideje alatt szabadon felhasználhatóak, így ne kérlek ne érezd azt, hogy ami ott van, csak dekoráció. Ha megtetszik valami és szeretnél vele fényképet, csak szólj nyugodtan és beépítjük a munkamenetbe. Törekszem a folyamatos fejlődésre, fejlesztésre, így ha már egyszer jártál nálam, a következő alkalommal is érdemes lehet körbe pillantani az eszközök között, hátha találsz valami újdonságot.  Minden alkalommal mikor ellátogattok hozzám egy kis aprósággal ugyan, de gondolok rátok, így ha szomjasak vagytok vagy esetleg ropogtatnátok valamit, az erre kijelölt helyre kihelyezett dolgokból bátran fogyasszatok, hiszen Nektek készítettem. 

MŰTEREM

A fotózás maga itt zajlik. Tudni érdemes a helyiségről, hogy egyidejűleg 3 enteriőr rész van kialakítva, ez mellett van lehetőség egyidejűleg fekete, fehér és szürke papír hátteres fotózásokra is. Az itt található enteriőrök minden évszaknak megfelelően új köntösbe bújtatva várják az ügyfeleket. Minden részleg különböző tematikára épül, így garantálhatom, hogy mindenki megtalálja a saját ízléséhez legközelebb esőt. Egy sarok fixen került megépítésre, ez a türkiz sarok, ez egy újdonság, itt az elkövetkezendő időben csak minimális változtatások várhatóak, a másik két tér, folyamatos forgásban van. Professzionális körülmények között várlak Téged, hogy olyan élményt adhassak, amely elfeledteti veled a kamera okozta feszültséget. A műterembe csak és kizárólag váltócipővel lehet belépni, kérlek ezt tartsd tiszteletben. 

bottom of page