top of page
1.jpg

Karácsonyi fotózás
2023

Hihetetlen milyen gyorsan elreppent ismét egy év. Ahogyan az elmúlt években, úgy most is három enteriőr közül lehet választani. Ezen felül pedig pár apró újdonsággal készültem nektek, hogy a igazán változatos képeket készíthessünk. 

Újdonságok

IMG_3446.jpg

Interaktív sarok

A karácsony egyik legikonikusabb szimbóluma a mézeskalács. Nyújtsunk, gyúrjunk, díszítsünk együtt legkisebb családtagjainkkal, így biztosan lesz olyan kép, ahol a legszebb mosolyokat sikerül majd megörökíteni. 

IMG_3523.jpg

Hangulatfényes fotók

A másik szimbólumot nekem a fények jelentik. Összebújós, bekuckózós, meghitt képeket szeretnék itt megvalósítani. 

IMG_3446.jpg

Vászonkép, fotóblokk, nyomtatási  rendelési lehetőség

Sokan azért érkeztek hozzám, hogy a nagyszülőknek, családtagoknak olyan ajándékot szeretnétek adni, amelynek biztosan örülnének. Szeretném, ha ezek a fotók, vászonképek a lehető legjobb minőségben kerülnének az ünnepelt kezébe. 

Enteriőrök

Fontos információk

Önmagában az épület körülbelül 60 nm nagyságú, mely három részre tagolható. Iroda, raktár/közlekedő valamint a műterem. Amennyiben cipőben készült fényképeket szeretnél, úgy kérlek hozz magaddal váltócipőt, melynek tiszta a talpa, ilyen fotók készítésére csak ez esetben van lehetőség, másképp marad a zoknis vagy mezitlábas képek készítése. Szeretném, ha minden ügyfelemet megfelelő körülmények között tudnám fogadni és sokszor előfordul, hogy egy-egy fotózás között nincs annyi idő, hogy megfelelően feltudnék takarítani. Kérlek ezt tartsd tiszteletben! 

Mindig több képet készítek a fotózás ideje, amelyekből a helyszínen tudod kiválasztani a számodra kedves fotókat, amiket szeretnél utómunkázva megkapni. Nyers képet nem áll módomban átadni!  

A képeket digitális formában, webgalérián keresztül adom át, 1 hónapos hozzáféréssel. Innen két méretben tudod letölteni a képeket: normál és webre optimalizált. 
A választott csomag papír alapú fényképet NEM TARTALMAZ! 

Időpontfoglaláshoz foglaló fizetése szükséges, mely a választott csomag 30%-a, erről számlát állítok ki, a végén pedig levonásra kerül. 

A teremben található díszletek nagy többsége törékeny, sérülékeny így fokozott óvatossággal mozgassátok az adott tárgyakat kérlek. Amennyiben szándékos rongálást tapasztalok-gyerekek esetén is!- úgy az adott tárgy értéke a választott csomagon felül fizetendő! 

Amennyiben a családodban valaki lebetegszik és nem tudtok eljönni a már lefoglalt időpontra, semmi gond, jelezd nekem és keresünk egy másik időpontot, ami mindenkinek megfelel, ez díjmentesen 2 alkalommal megtehető. 

Csomagok

IMG_9620.jpg

1

Prémium csomag

Fotózás időtartama: maximum 60 perc
Helyszín: 3 választható háttér
Résztvevők: 8 fő*
Átöltözési lehetőség: 2
Kellékek: igen
Átadott képek: 40 darab**
Hangulatfényes fotók: igen
Interaktív sarok: igen
Prémium minőségű vászonkép vagy 2 db fotóblokk(válaszható)

2

Alap csomag

Fotózás időtartama: maximum 60 perc
Helyszín: 2 választható háttér
Résztvevők: 6 fő*
Átöltözési lehetőség: 1
Kellékek: igen
Átadott képek: 20 darab**
Hangulatfényes fotók: igen
Interaktív sarok: igen

 

3

Mini csomag

Fotózás időtartama: maximum 30 perc
Helyszín: 1 választható háttér
Résztvevők: 5 fő*
Átöltözési lehetőség: -
Kellékek: igen
Átadott képek: 8 darab**
Hangulatfényes fotók: -
Interaktív sarok: -

 

*A JELÖLT LÉTSZÁM FELETTI FOTÓZÁS ESETÉN MINDEN TOVÁBBI RÉSZTVEVŐKÉNT +5000 FT FELÁRAT SZÁMOLUNK FEL A CSOMAGON FELÜL. ELŐRE EGYEZTETÉS SORÁN VAN LEHETŐSÉG EGYEDI ÁRAJÁNLATOT KÉRNI.

 

**Karácsonyi fotózásnál minden esetben alapretusálást kapsz aminél a bőr hibáit és (pattanás, hegek eltüntetése) a kép színkorrekcióját tartalmazza. Nem tartalmaz magazin szerű retusálást, bőr plasztikussá tételét , szarkalábak, természetes szem alatti táskák eltüntetését valamint nem tartalmaz testrészek módosítását sem.

Amennyiben ilyen extra retusálást szeretnél kérlek fotózásnál jelezd, melynek ára 5.000 Ft / fotó.

Rendelhetünk további képeket?

Természetesen igen. A csomagon felüli képek ára 2000Ft/db áron érhetőek el.

bottom of page